Neem hier een duik in het aanbod van
 Happy Academy

Mindfulness, yoga, meditatieweekends, lezingen, coaching, workshops, persoonlijke sessies en andere vormingen. 

 Voel je altijd welkom! 

..

.Evenementen

Klaar om je bij te scholen?

Wij organiseren verschillende events voor bewustwording en zelfontwikkeling. Je kan naar ons komen voor een groot aanbod aan workshops, lezingen, trainingen en cursussen die gegeven worden door experts in hun vak. Deze gaan je helpen bewuster om te gaan met het leven. 

Yoga

Op zoek naar beweging en relaxatie?

Begin dan met yoga. In deze jachtige 21e eeuw is yoga een uitstekende manier om rust en ontspanning te brengen. Wij bieden een waaier aan van verschillende yoga vormen voor jong en oud.

Mindfulness

Op zoek naar rust in je hoofd en lichaam?

Dan is mindfulness iets voor jou. Mindfulness is een krachtige tool die jij kan gebruiken om rust in je hoofd creëren en zo kan komen tot een bewuster leven. Op die manier vind je van binnenin je rust en ga je gelukkig leven.

Tai Chi

Ben je op zoek naar een gezond en lang leven?

Dan is Tai Chi iets voor jou. Tai Chi is een eeuwenoude bewegingskunst die je leert omgaan met je lichaam en geest. Doordat je geest bezig is met het lichaam zal ook je denken gaan verminderen. 

.

Happy Cirkel

Ben je klaar om spiritueel te groeien ?

Kom dan zeker naar onze Happy Cirkel. Dit kan jou helpen om een bewustere versie van jezelf te worden. Hier leren we bewust te worden van de diepere lagen in onszelf en komaf te maken met ons ego. Een plaats om te leren, te mediteren en wakker te worden. Wij gaan je begeleiden op het pad van puur bewustzijn. 

Hartcoherentie

Klaar om je stress en angsten aan te pakken?

Hartcoherentie is een wetenschappelijke methode om fysieke klachten, angst, stress en depressie aan te pakken. De ademhalingsoefeningen zorgen er voor dat de orthosympathische en parasympatische zenuwstelsels gelijk worden geactiveerd. Daardoor ga je meer rust ervaren.

Coaching

Ben je klaar voor verandering in je leven?

Boek dan een 1 op 1 coaching sessies en ga aan de slag om je lichaam, geest en ziel in balans te brengen. Dat met behulp van verschillende tools zoals: EFT therapie, frequentie therapie, hartcoherentie, voedingsadvies, voedingssupplementen, relaxatie technieken, ademhalingsoefeningen...

.

Gezonde kooklessen

Op zoek naar een gezond eetpatroon?

Schrijf je dan in voor onze gezonde koolessen. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Leer je lichaam gezond te voeden. Wij nemen je mee in de wereld van gezonde en biologische voeding en leren je heerlijke maaltijden op tafel toveren. We geven kooklessen die je helpen bewuster om te gaan met voeding.  

Frequentie therapie

Op zoek naar een goede gezondheid?

Frequentie therapie is het nieuwste van het nieuwste op gezondheidsgebied. Net als bij andere holistische geneeswijzen gaat frequentie therapie je lichaam een zetje geven met de correcte frequenties, zodat je zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd. Zo komt alles terug in balans!

Behandelingen

Op zoek naar evenwicht in lichaam en geest?

Wij bieden een waaier aan individuele behandelingen om in de eerste plaats je lichaam jong en gezond te maken en je geest in evenwicht te brengen. Je kan terecht bij ons als je wil stoppen met roken, maar ook voor gelaatsbehandelingen, shiatsu, massage, minerale make up en gezond afslanken. 

Contacteer ons

Happy Academy
Sint Adriaanstraat 121, 3150 Haacht

Telefoonnummer
+32(0)484 22 61 84 

E-mailadres
info@happyacademy.be